Mountainbike

I Team Søften baserer vi vores mountainbiketræning på at der skal være plads til alle. Nogle ryttere er til en hyggetur i skoven hvor der er tid til at nyde landskabet, mens andre er mere til de udfordrende og krævende ture på de små stier og stejle bakker.
Vi kører MTB hvor alle kan blive udfordret – uanset niveau.

Flere medlemmer er begyndt at køre på gravel cykler, og ofte ser vi at de står i spidsen for vores ret populære kolbøttefri ture. Disse ture går oftest via lette fremkommelige grusveje og stier, og kun sjældent bliver de mødt at bakker der ikke er til at forcere.
 
For de uøvede eller letøvede har vi flere uddannede trænere i klubben, som gerne vil stå for træning af bl.a. siddeposition på cyklen, balanceøvelser, kørsel på skråninger mv.
 
Fælles for os alle er, at vi i vinterhalvåret ugentligt har 3 træningstider:
Tirsdag kl. 18.00 (Nightride)
Torsdag kl. 18.00 (Nightride)
Søndag kl. 09.00 – forvent 2,5-3 timer på mountainbiken
 
Som udgangspunkt starter vi på Præstemarkskolens parkeringsplads, men af og til vælger vi at mødes i et skovområde. Dette vil altid blive meldt ud på vores lukkede facebook gruppe i god tid.
 
I sommerhalvåret køres der mere sporadisk, da en del medlemmer der kører MTB i vinterhalvåret kører landevej i sommerhalvåret. Vi arbejder dog på at blive endnu flere mountainbikeryttere, sådan at vi også kan etablere et fast hold i sommerhalvåret.
 
Kunne du tænke dig at køre med for at se om det er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte Teddy Ballegaard på tlf. 2827 9774 for at aftale nærmere. Hvis du kommer uanmeldt, kan du risikere at du kommer til en tom parkeringsplads hvis aftenens træning er blevet flyttet/aflyst, eller at de fremmødte ryttere er på et helt andet niveau end der hvor du er. Ring derfor altid på forhånd, hvis du ikke er medlem af Team Søften.

Facebook

Instagram

Team Søften - Sponsorer