Kvinder i Team Søften

Hos Team Søften har vi et kvindehold bestående af kvinder på forskellige niveauer. Vi kører primært på racercykel, og i en samlet gruppe hvor der bliver taget hensyn til hinanden, sådan at det altid er en god oplevelse for alle ryttere. Vi kører sammen ud, og kommer samlet hjem – hver gang!

 
Som kvinde er det også muligt at køre med på et af herreholdene, såfremt der ønskes endnu større udfordringer, men på kvindeholdet kører vi kun kvinder.
 
Vi vil meget gerne have flere kvinder med i Team Søften
At køre i en gruppe er en rigtig god måde at blive en bedre rytter på, og vi ved at der er rigtig mange motionister der kører alene fordi de måske tænker at de ikke er gode nok til at køre på et cykelhold. At køre på et cykelhold giver fællesskab, sjove timer på cyklen og gode muligheder for at lære nye mennesker at kende. Vi har kvinder på meget forskellige niveauer, og der er helt sikkert også plads til dig på vores hold.
 
Træningstider 
Vi træner på samme tidspunkter som resten af klubben, som er tirsdag og torsdag kl. 18.00, samt søndag kl. 09.00.
 
Kom og vær med - så kan du hurtigt finde ud af om det også er noget for dig
Er du interesseret i at køre med et par gange, for at se om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Heidi Olesen på tlf. 30 42 47 51 for at aftale nærmere. Hvis du kommer uanmeldt, kan du risikere at du kommer til en tom parkeringsplads hvis træningen er blevet flyttet/aflyst. Ring derfor altid på forhånd til Heidi, hvis du ikke er medlem af Team Søften.

Facebook

Instagram

Team Søften - Sponsorer